JOIN US TODAY IF:

Department

SERVICE AND BAR

CORE VALUES

What our team members say? They say it like it is - we're a great place to work

 • Jag startade min O´Learys resa, som köksmästare i Februari 2005. Resan har tagit mig från köken via matsalar & barer - från Malmö till Singapore och runt Nordens alla hörn. Jag har, genom åren, haft äran att få träffa och lära känna fantastiska medarbetare runt om i kedjan. För att inte tala om alla drivna entreprenörer som öppnat och driver våra fina restauranger! I min nuvarande tjänst på Support Office har jag numera den stora glädjen att få vara med och se framtidens O´Learys stjärnor växa fram. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att vara på, än här.

  Lars Lundin

  Franchise Partner

 • Alt med O’Learys har vært som en drøm! Jeg har jobbet som runner, oppvask, servitør, hovmester, bookingansvarlig og nå restaurantsjef. Hele O’Learys er som en stor familie, og det gjelder ikke bare min restaurant. Alle restaurantene i verden er der for å hjelpe og støtte deg med alt du måtte trenge. Jeg er heldig som får lov til å være en del av denne fine familien!

  Nathalie Varasteh

  Restaurant Manager

 • Min O`Learys resa började 2014 då O`Learys skulle öppna i Halmstad. Hade ingen större erfarenhet inom restaurang men betydligt mer inom service & personal. Jag började som assisterande driftchef. En tjänst som innebar allt! Allt ifrån marknad, bokningsansvar till lokalen. En höger hand till driftchefen. Mitt i pandemin, Våren/sommaren 2021, fick jag erbjudandet att söka driftchefs tjänsten. Och här står jag idag! En tjänst jag inte ångrar att jag tog! Jag älskar utmaningar, att utvecklas, att utveckla, jobba mot mål och att ge min själ i arbetet. Min drivkraft att ge gästerna den absolut bästa upplevelsen är lika hög nu som då! På O’Learys är ingen dag den andra lik!”

  Pauline Ohldin

  Driftchef